Het Ambassador Team

Met trots stellen wij ons team aan u voor!
Wij zijn allen specialisten met een schat aan kennis en ervaring. Passie voor het beleggingsvak is onze kracht als team.

 

 

Erwin Blok (1974)

Sinds 1997 werk ik in de financiële wereld en ik ken de vele facetten van het effectenvak. Vanaf 1997 ben ik gestart op de optiebeurs als accountmanager in dienst van ING dochter Extra Clearing BV. In 2001 ben ik naar effectenbank Stroeve overgestapt om in een nieuwe rol als beurshandelaar en aansluitend beleggingsadviseur meer klantencontact te onderhouden. Ik ben geregistreerd bij het DSI als beleggingsadviseur en vermogensbeheerder. De ervaring die ik bij mijn twee laatste werkgevers (vermogensbeheerders De Vries & Co en Hof Hoorneman Bankiers) heb opgedaan, in combinatie met mijn opleiding tot Master of Financial Planning (MFP) aan het Erasmus, vertaalt zich in persoonlijke en concrete adviezen voor uw vermogen. Bij Ambassador Vermogensbeheer ben ik niet alleen partner, maar ook als directeur verantwoordelijk voor de afdelingen Vermogensbeheer en Beleggingsadvies.

email blok@ambassadorvermogensbeheer.nl

 

 

Sijmen Plomp (1965)

Ik ben in 1990 voor effectenbank Stroeve begonnen op de vloer van de Amsterdamse effectenbeurs. Sinds 1996 was ik verantwoordelijk voor de afdeling beleggingsadvies. Na de overname van effectenbank Stroeve door de Rabobank in 2001 werd het tijd voor een nieuwe fase; het ondernemerschap! Door middel van een overname in 2002 met collega Erik Nugteren is onze onderneming De Vries & Co geboren. In 2008 werden wij door Dresdner VPV overgenomen en volgden vijf interessante jaren als kantoordirecteur vestiging Blaricum. In 2013 gaan mijn partners en ik met Ambassador Vermogensbeheer voor een nieuwe uitdaging. Met hetzelfde team als in het verleden De Vries & Co weten we waar we voor staan: ‘dienstverlening passend bij de huidige tijd!’ Maar dienstverlening alleen is niet goed genoeg. Rendement is dan ook de tweede pijler. De naam Ambassador Vermogensbeheer is om die reden niet bij toeval gekozen. Onze aanpak zal moeten resulteren in het ambassadeurschap van u voor ons! Bij Ambassador Vermogensbeheer ben ik naast DGA als algemeen directeur actief.

email plomp@ambassadorvermogensbeheer.nl

 

 

Erik Nugteren (1976)

Ik ben mijn carrière begonnen in 1998 bij effectenbank Stroeve. Na de overname van effectenbank Stroeve door de Rabobank in 2001 was het ondernemerschap een wens die ik graag wilde invullen. Samen met oud-collega Sijmen Plomp heb ik de vermogensbeheerder De Vries & Co over genomen om dit doel te verwezenlijken. In december 2008 is ons kantoor verkocht aan Dresdner VPV (tegenwoordig Hof Hoorneman Bankiers). Na een leerzame periode bij Hof Hoorneman Bankiers is er wederom de behoefte naar zelfstandig ondernemerschap.
Wij staan met Ambassador Vermogensbeheer voor Puur & Persoonlijk vermogensbeheer en -advies. Met passie mijn vak uitoefenen, dag en nacht klaar staan voor mijn relaties (ook in mindere tijden) en geheel onafhankelijk kunnen opereren zijn kenmerken waar ik veel waarde aan hecht! Als aanhanger van de beleggingsstijl Value Investing ben ik zeer gecharmeerd van de uitspraak van Warren Buffet: “Risk comes from not knowing what you’re doing.” Ik ben DGA van Ambassador Vermogensbeheer en in mijn dagelijkse werkzaamheden verantwoordelijk voor de afdeling Vermogensbeheer.

email nugteren@ambassadorvermogensbeheer.nl

 

 

Mark de Bruijne (1974)

Met beleggen ben ik aan het eind van mijn studietijd (eind jaren ’90) begonnen. Mijn persoonlijke interesse is uiteindelijk een professionele passie geworden. De rode draad in mijn beleggingsaanpak is de ‘ value investing’ filosofie, het zoeken naar en het vinden van ondergewaardeerde aandelen en obligaties. Hoewel ik het grootste deel van mijn tijd bezig ben met het doen van beleggingsresearch vind ik het ook erg belangrijk om onze relaties persoonlijk te leren kennen en om uit te leggen hoe we beleggen en waarom we bepaalde keuzes maken. Ik heb een achtergrond als statisticus en onderzoeker. Van 2006 tot en met 2017 heb ik als fondsbeheerder voor Hof Hoorneman Bankiers gewerkt.
Als partner en hoofd beleggingen bij Ambassador Vermogensbeheer ben ik verantwoordelijk voor de invulling en samenstelling van alle beleggingsportefeuilles.

email debruijne@ambassadorvermogensbeheer.nl

 

 

René Lokenberg (1954)

Sinds mijn afstuderen in 1976 aan de toen geheten Hogere Economische School in Amsterdam ben ik alweer ruim 40 jaar actief in de financiële (beurs) wereld. Privé deed ik mijn eerste beleggingen toen ik 16 was. Sindsdien is mijn hobby mijn werk. Gekscherend zeg ik weleens dat ik sterf op de middenstip van de beursvloer. In mijn werkzame leven ben ik -meest als directeur Vermogensbeheer, Research of Institutional Sales- actief geweest bij verschillende effectenbanken en -brokers, veelal op de Amsterdamse grachten dichtbij Beursplein 5. Om kennis te vergaren over de optiebeurs ben ik begin 1978 twee weken op studiereis geweest naar de Chicago Board Option Exchange (CBOE) en Wall Street. Op 1 april dat jaar werden in Amsterdam de eerste optiecontracten verhandeld. Ook ben ik in de jaren tachtig als zelfstandig ondernemer actief geweest in de financiële branche met het schrijven van analistenrapporten, financiële public relations en met het geven van financiële adviezen aan vermogenden. Ik ben inmiddels 63 jaar en vind het nog altijd prettig om mijn kennis en ervaring in te zetten ten behoeve van cliënten van Ambassador Vermogensbeheer. De klant is koning. Dat is mijn motto en ook dat van Ambassador. No nonsense, nuchter, kritisch en nog altijd bevlogen. Kernwoorden die aansluiten bij het begrip “ken uw client”, ofwel, de persoonlijke benadering!

email lokenberg@ambassadorvermogensbeheer.nl

 

 

ERWIN HOEKSEMA (1972)

Head Operations & Compliance
“Mijn grote passie is wielrennen, zowel actief als passief. Mijn grote ambitie is alle bekende cols in Europa ‘aan te tikken’. Onlangs heb ik de Marmotte, de zwaarste fietstoertocht van Europa met vier cols en als eindpunt Alpe d’Huez, volbracht en daar ben ik best wel trots op. Actief bezig zijn, dat zit in mij en dat kan ik hier in mijn werk ook goed kwijt. Een van de belangrijkste factoren daarbij is humor. Dat zit hier wel goed!”

email hoeksema@ambassadorvermogensbeheer.nl

 

 

MONIQUE ZANDVOORT

Vermogensbeheerder
Sinds 1989 houd ik mij bezig met de financiële markten en de beleggingen. De eerste periode bij ABNAmro, waarna ik in 2000 de overstap heb gemaakt naar de zelfstandige vermogensbeheerder International Assets, waarmee wij vanaf 2010 verder gingen onder de vlag van Antaurus Vermogensbeheer. Als senior vermogensbeheerder vind ik het belangrijk dat mijn klanten mij al jaren het vertrouwen geven. Sommige zelfs al meer dan 25 jaar. De klant staat bij mij centraal. Het zorgvuldig omgaan met hun opgebouwde vermogen, daar gaat het wat mij betreft om. Fluctuaties op de financiële markten zullen er altijd blijven. Juist op die momenten is je kennis, ervaring en inzicht waardevol om in te zetten voor je relaties, risico’s te reduceren en kansen op een ondernemende manier te benutten, om een optimaal rendement te generen met een aanvaardbaar risico. Ik vind het belangrijk dat wij bij Ambassador Vermogensbeheer de kwaliteit van de beleggingen en het contact met onze gewaardeerde relaties hoog in het vaandel hebben. De vertrouwensband met onze relaties is namelijk van onschatbare waarde.

email zandvoort@ambassadorvermogensbeheer.nl

 

 

BEN NOY

Vermogensbeheerder / Partner
“Mensen intrigeren mij. Wat beweegt u? Wat houdt u bezig? Dat zijn vragen die ik graag stel. Bij Ambassador is er tijd en ruimte om je echt in de klant te verdiepen. Hoe vertalen we de wensen van onze klanten in oplossingen. Mijn positie als vertrouwenspersoon is bij uitstek geschikt om verdieping aan te brengen in de relatie, de context te leren kennen en zo te komen tot de beste oplossingen voor onze klanten. Daarnaast vervul ik een aantal bestuursfuncties. Op deze manier kan ik als vrijwilliger mijn zakelijke kennis in dienst stellen van een aantal non-profit organisaties.”
CURRICULUM VITAE
2018 – heden Partner bij Ambassador Vermogensbeheer
2012 – 2016 Directeur Van Lanschot Bankiers regio Midden Nederland
2005 – 2012 Directeur Van Lanschot Bankiers ’t Gooi
1993 – 2005 Private banking, business banking Van Lanschot Bankiers Amsterdam
1991 – 1993 Business banking ING-bank

email noy@ambassadorvermogensbeheer.nl

 

 

RENE DE JONG

Vermogensbeheerder
“Vertrouwen is het sleutelwoord in het vermogensbeheer. Vertrouwen opbouwen en behouden met relaties. Ik ben er enorm trots op dat ik een dergelijke relatie in de afgelopen jaren met mensen heb kunnen opbouwen. Voor een aantal beheer ik hun vermogen al meer dan 20 jaar en hoop dat nog zeker 10 jaar te doen. Ik stel het belang van de relatie altijd op de eerste plaats. Uiteindelijk is het belang van de cliënt ook het belang van de onderneming. Bij Ambassador kan ik met deze eigenschappen goed terecht. In mijn privé leven zou ik niets meer willen veranderen. Ik heb een fantastisch gezin, goed studerende kinderen (3 dochters) en een super vrouw. Mijn hobby is koken (ik ben bestuurslid bij www.sdge.nl) en ik zit met mooi weer graag op de racefiets.”

email dejong@ambassadorvermogensbeheer.nl

 

 

CARLA BRANDER

Medewerker Operations
“Heel eenvoudig, ik wil gewoon goed zijn in mijn werk. En dat combineer ik graag met mijn grootste passie: mijn gezin. Ik ben enorm trots op mijn kinderen Kevin en Tessa. En gelukkig heb ik daarnaast nog tijd om tijd te besteden aan mijn hobby’s, hardlopen, tuinieren en mijn huisdieren. Wat ik echt belangrijk vind? Tja, dat klinkt misschien wat afgezaagd, maar dat is toch je gezondheid. Want daar valt of staat alles mee.”

email brander@ambassadorvermogensbeheer.nl