Historie

Onze historie

Ambassador Vermogensbeheer B.V. is ontstaan door de fusie van vermogensbeheerders Antaurus en Ambassador Investments in het voorjaar van 2018. Beide bedrijven hebben een uitstekende reputatie opgebouwd als sparringpartner voor vermogende particulieren, stichtingen en bedrijven. Door het samenvoegen van twee teams is een organisatie ontstaan van 11 toegewijde beleggingsprofessionals op het gebied van vermogensbeheer en beleggingsadvies.

Met de fusiecombinatie creëren wij meer slagkracht om o.a. in eigen research te investeren en hiermee kunnen wij als organisatie nog meer het onderscheid maken voor onze relaties. Het beleggingsteam staat onder supervisie van ervaren analist Ir. Mark de Bruijne CFA.

Ambassador Vermogensbeheer zal opereren vanuit de bestaande vestiging in Blaricum en uw vertrouwde contactpersonen blijven allen werkzaam in de nieuwe combinatie. Zo zorgt Ambassador er voor dat de kwaliteit van de dienstverlening is gewaarborgd en dat wij u in alle onafhankelijkheid kunnen begeleiden en adviseren bij het beheer van uw vermogen. Dankzij onze platte organisatiestructuur blijven de lijnen kort en de contacten met onze relaties dus direct, puur en persoonlijk.

'Risk comes from not knowing what you're doing'

-Warren Buffett-

Ontvang het gratis Kennismakingspakket


Lees meer over onze beleggingstips.

Lees meer