Niels Wouters

Niels Wouters

In 1985 ben ik in het effectenvak begonnen. Mijn vader had een commissionairsbedrijf en bij hem heb ik het vak geleerd. Mijn grootste leermoment was toch wel de beurskrach van 1987. Ik werkte destijds op de beursvloer en een beurskrach was sinds 1929 niet meer voorgekomen, a life changing event!

In 1992 werd het bedrijf overgenomen door Integro securities. Integro groeide voornamelijk door overnames en in 1995 kochten zij Bank Insinger de Beaufort.  Van 12 collega’s in 1992 naar ruim 700 in 2000. De onderneming werd te groot en ik voelde mij daar niet meer thuis. Eind 2000 maakte ik de overstap naar een kleine zelfstandig vermogensbeheerder.

De afgelopen 20 jaar heb ik bij drie verschillende vermogensbeheerders gewerkt, waarvan de laatste 11 jaar bij Steentjes vermogensbeheer. Bij zelfstandig vermogensbeheerders staat de cliënt centraal en daar gaat het natuurlijk om. Ik hecht eraan dat cliënten de beste zorg en aandacht krijgen. Vertrouwen en verantwoord vermogensbeheer zijn voor mij belangrijke bouwstenen voor een langdurige cliëntrelatie.

Het doel van beleggen is een mooi rendement realiseren bij een aanvaardbaar risico. De value benadering van Ambassador vermogensbeheer voorziet hierin.


'Risk comes from not knowing what you're doing'

-Warren Buffett-

Ontvang het gratis Kennismakingspakket


Lees meer over onze beleggingstips.

Lees meer